Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP hava kirliliği yapıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP hava kirliliği yapıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi'nde yaptığı açıklamada AK Parti'nin seçim manifestosunun 6 Mayıs'ta ilan edileceğini belirterek CHP ve Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi'nde açıklamalarda bulunuyor. İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

İstanbul öyle bir şehir ki, bu şehir bizim vatanımız dediğimiz bir şehir. Sadece kıtaların değil, kültürlerin bu şehre kattığı vizyon hiçbir maddi karşılıkla ödenemez. Sizler işte böyle bir şehrin hanımefendileri olarak hem şanslısınız hem de büyük bir sorumluluk sahibisiniz.

Yeni sistemde 600'e çıkan vekillerimizin 98 tanesini tek başına İstanbul seçiyor. İstanbul'da iddia ve güç sahibi değilseniz, Türkiye'de güç sahibi olmanı neredeyse imkansız hale geliyor. İstanbul yaklaşık 9.5 milyonluk seçmeni ile 24 Haziran'ın belirleyicisi olacak. İstanbul ne der ise, Türkiye onu der. Şimdi yeni bir yoldayız. Referandum yüzde 48,6 evet oyu çıktı. Yüzde 48,6 önemli bir başarı ancak AK Parti için hedef daha yüksektir. Ben bu oyların üzerine 1 - 1.5 milyon koyabileceğimize inanıyorum. Sizlerin çabası İstanbul ve Türkiye'nin kazanılmasında hayati öneme sahiptir.

erdoganchp3.jpeg

24 HAZİRAN'DA TARİH YAZMAYA HAZIR MIYIZ?

İstanbul'da AK Parti'nin çıtası yüksektir. Unutmayınız İstanbul sadece İstanbul değildir, İstanbul Türkiye'dir, İstanbul dünyadır. İstanbul adeta 81 ilin bayraklarının dalgalandığı bir şehirdir. 24 Haziran'da İstanbul'da tarih yazmaya hazır mıyız Kadınlarımızı AK Parti saflarında daha aktif şekilde yer almaya davet ediyorum.

PARLAMENTOYU DA BİZİM ALMAMIZ LAZIM

Sadece Cumhurbaşkanlığını değil, parlamentoyu da bizim almamız lazım. Cumhur İttifakı olarak parlamentoyu almamız lazım. Özellikle ana muhalefet partisi ve terör destekli partiye gereken dersi verelim Ana muhalefet ve terör destekli partiye 24 Haziran'da gerekli dersi verelim.

BAY KEMAL KAÇ TANE AĞACIN VAR?

Kentsel dönüşüm diyoruz karşımıza ana muhalefet çıkıyor. Rahatsız, rahatsız. Bu ülkede bunların dikili bir ağacı yok. Taş taş üstüne koymadılar. Biz istiyoruz ki bir şeyler ortaya konsun. Biz ağaç dikiyoruz adam kalkıyor yürüyüş yapıyor Gezi'de. Biz ağaç söker miyiz? Biz milyarlarca fidan ağaç diktik. Ey Bay Kemal, senin dikili ağacın var mı? Kaç tane var onu söyle?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün de inşasına başladık. Gelibolu ayaklarının temeli atıldı. Lapseki tarafının da temelini attık. İnşallah biz bunu 4 ylıda bitireceğiz. Çanakkale'de de Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlıyoruz.

YENİ DÖNEMDE İLK İŞİMİZ…

Çılgın projem dediğim Kanal İstanbul var. İnşallah bu şehrin en büyük projesi olacak. Bu bir dünya projesi. Bununla dünyaya mesajımızı vereceğiz. Yeni dönemde ilk işlerimizden biri Kanal İstanbul'un inşasını başlatmak olacak.

2020'ye kadar İstanbul'a 68 km tünel, 355 km metro uzunluğuna kavuşturmak istiyoruz.

KONGRE ÖNCESİ AÇIKLAMA..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde konuştu.

AK Parti İstanbul İl Teşkilatımızın 5.Kongresinde siz değerli kardeşlerimi selamlıyorum. Günümüzü kutluyorum. Şimdi sizler burda toplandınız. Sizlerin böyle toplandığını görünce selamlamadan geçemedim. Bu seçimler bir kırılma noktasıdır. Türkiye yeni bir döneme giriyor.

6 MAYIS'TA MANİFESTOMUZU AÇIKLAYACAĞIZ

6 Mayıs'ta İstanbul İl Kongremizde manifestomuzu açıklayacağız. Aday tanıtım toplantısında ise seçim beyannamemizi. 81 milyon biz tek milletiz. Rabbim bizi böyle yarattı. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Bu ülkede 81 milyon bizim kardeşimizdir. Şu parti Kürtlerin partisi falan yok. Herkesin temsilcisi bu ülkede AK Parti'dir eyvallah.

24 HAZİRAN SANDIKTA DEMOKRATİK TOKADIN VURULDUĞU GÜN OLACAK

Çukurlar, hendekler açtılar. Onlarla kol kola gezenler oldu. Adalet yürüyüşü dedikleri yürüşte onlarla kol kola oldular. 24 Haziran sandıkta demokratik tokadın vurulduğu gün olacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum