Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak! Elektrik indirimi çarşamba günü açıklanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak! Elektrik indirimi çarşamba günü açıklanacak

Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, son günlerde tartışma konusu olan elektrik fiyatlarındaki artışa ilişkin olarak hazırlanan yeni düzenlemenin çarşamba günü duyurulacağını söyledi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugün kaleme aldığı yazısında, elektrik indirimi hakkında, "Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak" ifadesini kullandı.

 

Selvi bugünkü yazısında şunları kaydetti;

 

"Bir süre önce yazdığımız KDV indirimi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Gıdada KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Bu arada gübre fiyatlarındaki yüzde 30 indirim hak ettiği kadar tartışılmadı ama çok önemli. Şimdi sırada elektrik faturalarındaki indirim var. Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak." 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.