Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Belediyelerde işten çıkartılanlar görevlerine dönebilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Belediyelerde işten çıkartılanlar görevlerine dönebilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATO Congresium'da düzenlenen "Sözleşmeliye Kadro Şöleni" programında muhalif belediyelerin işten çıkarttığı vatandaşlarla ilgili yapılacak yeni düzenlemeyi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da "Sözleşmeliye Kadro Şöleni" programında katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, "2022 yılı tüketici enflasyonunu orta vadeli hedefin bile altında bir gerçekleşmeyle kapattık." diyen Erdoğan, "Önümüzdeki aylarda enflasyondaki düşüş seyrinin devam edeceğini hep birlikte göreceğiz. Hedefimiz, bu yıl enflasyonun üzerindeki köpüğü tamamen alıp önümüzdeki yıldan itibaren meseleyi ülkemizin gündeminden tümüyle çıkarmaktır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum." dedi.

 

'BELEDİYELERDE KAPININ ÖNÜNE KONANLAR GÖREVLERİNE DÖNECEK'

 

Sendikacılık adı altında 5’li çete olarak darbecilere alkış tuttuğunu gördük. 27 Nisan bildirisinden Gezi olaylarına ve 15 Temmuz ihanetine kadar tüm saldırılardan üstesinden Memur-Sen camiasıyla birlikte geldik.

Büyükşehir belediyeleri dahil kapının önüne konanları gördük. Onlar yasal düzenleme ile görevlerinin başına dönecek.

Kardeşlerim son 20 yılda bir yandan saldırılara göğüs gererken bir yandan milletimize hizmet ettik. Sadece bize oy versin vermesin tüm vatandaşlarımızın hakkına hukukuna samimiyetle riayet ettik.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.