Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Pençe - Kilit operasyonunda şehit sayımız 3 oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Pençe - Kilit operasyonunda şehit sayımız 3 oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit operasyonunda şehit sayısının 3 olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe-Kilit operasyonunda şehit sayısının 3'e yükseldiğini belirten Erdoğan, İstanbul ve Bursa'daki saldırılarla ilgili "Terör örgütü, son çırpınışları olarak Kandil'den gelen talimatı yerine getirme hesabı içerisinde" dedi.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

 

'Bildiğiniz gibi bu süreç içerisinde Kuzey Irak'taki harekat, terör örgütünün can çekişmesi anlamına gelen bir hareket. Terör örgütü, son çırpınışları olarak Kandil'den gelen talimatı yerine getirme hesabı içerisinde.

 

PENÇE-KİLİT HAREKATI

 

En az kayıpla bu mağaraların temizliğinin gerçekleşmesi gerekiyor. Hassas bir şekilde temizlik harekatını devam ettiriyorlar. taviz vermeden en az hasarla bu işi bitirmenin gayreti içerisindeyiz. Biraz süre alacak ama vatanımız ve milletimiz için hayırlı olacak. Pençe harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 45 oldu. Bir uzman çavuşumuz daha şehit oldu maalesef. Şehit sayımız 3 oldu.

 

UKRAYNA-RUSYA GÖRÜŞMELERİ


Bugün ve yarın tekrar görüşme yapmayı planladık. İstanbul'daki süreci liderler seviyesinde devam ettirmeyi planlıyoruz. Davetimizi kabul ederlerse üst düzey buluşmayı İstanbul'umuzda gerçekleştiririz."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.