'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lütfi Elvan'a 'yeni görev' verecek' iddiası!

'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lütfi Elvan'a 'yeni görev' verecek' iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a Cumhurbaşkanlığı ya da partide yeni bir görev vereceği iddia edildi.

İstifasının ardından ismi Gelecek ve DEVA partileri ile anılan eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a, “Ali Babacan’dan teklif geldiği” öne sürüldü.

DEVA lideri Babacan’ın ülke ekonomisindeki son durum üzerine partisinde ekonomiyle ilgili “yeni bir ekip kurduğu ve Elvan’ı da bu ekibe dahil etmek istediği” belirtildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise “Elvan’a Cumhurbaşkanlığı ya da partide yeni bir görev vereceği” iddia edildi.

 

TEKLİFLERİ REDDETTİ

 

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre Elvan, her iki partiden gelen teklife de “evet” demedi.

Bakanlıktan ayrılmasının ardından “gerek hükümet ile ilgili gerekse AKP ile ilgili eleştirel açıklamalarda bulunmadığı, aksine sessizliğini koruduğu” gerekçesiyle Erdoğan’ın “Elvan’a sahip çıktığı, Cumhurbaşkanlığı’nda ya da partide yeni bir görev vereceği” iddia edildi.

Elvan’ın da yakın çevresine “yaşanan süreçle ilgili partisi AKP’yle ve Erdoğan’la kırgınlık yaşamadığını, bir süre dinlenmek istediğini ifade ettiği” belirtiliyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.