Cumhurbaşkanı Erdoğan reform için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan reform için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Trabzon’un Maçka İlçesi’nde vatandaşlara hitap etti ve çok önemli mesajlar verdi. İşte ayrıntılar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’un Maçka İlçesi’nde 11 Ağustos tarihinde PKK terör örgütü  mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlara hitap eden Erdoğan, 2019 seçimlerine ilişkin çok kritik açıklamalar yaptı.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etme sözü verdiğini ve bunu yerine getirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buralar hep şehit toprağı ve  şehitlerimizin en yoğun olduğu yerler buralar. Bu şehadetler, 'Şüheda fışkıracak,  toprağı sıksan şüheda. Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek  vatanımdan beni dünyada cüda.' diyerek bu yolda yürüdük ve yürüyoruz. Rabbim  inşallah bizlere de bu makamı lütfetsin" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları;

2019’DA BİR REFORM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

"İnşallah bu yolda 2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık her şey eskisi gibi olmayacak, daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz ve bu sürece damgayı şu karşımdaki topluluk vuracak. Ben sizde bunu görüyorum.

Eren bizim kalbimizde, bütün şehitler bizim kalbimizde. Şehitlerimizle beraber yaşıyoruz, beraber yaşayacağız ama ben siz kardeşlerime diyorum ki bütün kardeşlerime, şurada 16 ayımız var, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Her yere AK Parti’nin şu ana kadar icraatlarını anlatmaya var mıyız? Biz birliğin partisiyiz,  beraberliğin partisiyiz, kardeşliğin partisiyiz, ayrılığın gayrılığın değil.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.