Cumhurbaşkanı Erdoğan vaka artışlarını yorumladı: İşi tekrar sıkmak durumundayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan vaka artışlarını yorumladı: İşi tekrar sıkmak durumundayız

Koronavirüs vaka sayılarındaki artışı yorumlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Halkımız yaptığımız uyarıları dikkat etmedi. İşi tekrar sıkmak durumundayız" açıklamasında bulundu.

Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 numaralı gündemi Türkiye'deki koronavirüs salgınında vaka sayısının yeniden artış göstermesi yer aldı.

Erdoğan sitemde bulunarak "Halkımız uyarılara dikkat etmedi" dedi ve ekledi: Mecburen işi tekrar sıkmak durumundayız.

 

"VAKA SAYILARI YÜKSELDİ"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şunlar:

 

''Ne yazık ki uyarılarımıza halkımız ciddi manada dikkat etmedi. Dikkat edilen illerde vaka sayılarının düştüğünü gördük. Biz biraz gevşetince bu defa da başta Ankara, İstanbul olmak üzere bir anda vaka sayılarının yükselmeye başladığını gördük. Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız.

O yüzden Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı tedbirleri artırmak durumunda. Gerek toplu taşıma gerek düğün nikah salonu gibi yerlerdeki yaklaşımlarımız daha kararlı hale getirdik. Bunu keyfi yapmıyoruz. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımız bir sıkıntı yaşamasın bundan dolayıdır. Şimdi bazı illerimizde olumlu dönüş başladı.

Sıkı bir şekilde devam ediyor. Özel sektör bu konuyla ilgili olarak bu çalışmalara devam ediyor. Yılbaşından sonra bazı olumlu sinyaller alacağımızı görüyoruz.'

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum