Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediyelere su indirimi için flaş talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediyelere su indirimi için flaş talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan burada AK Partili belediyelere suda indirim yapılması talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik faturalarına düzenlemeleri duyurusunun ardından bugün su faturalarında da KDV'nin düşürülmesi çağrısını AK Partili belediyelere yaptı.

İstanbul'da, İBB'nin suya zam teklifine AK Partili Meclis üyelerinin ret oyu verilmesiyle engel olunduğunu hatırlatan Erdoğan CHP'ye eleştirilerde bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:


'Ekonomik dalgalanmalar ve hayat pahalılığı nedeniyle sıkıntılar yaşandığını biliyoruz. Dünkü kabine toplantısı sonrası yeni adımları milletimizle paylaştık. Birçok müjdeler açıkladık.

Tüm AK Partili belediyelere uygulamaları süratle yaygınlaştırma çağrısı yapmak istiyorum. Su tarifelerinde, biz ne muhalefetiz ne şuyuz buyuz AK Partiyiz. En az KDV indirimi kadar şartları uygun olan bunun da üzerinde indirim yaparak enflasyonla mücadelede katkıda bulunmalıdır.

İstanbul yüzde 25'in üzerinde zam talebiyle geldi. Meclis'te ağırlık bizde olduğu için arkadaşlarımız evet demediler. Biz vatandaşlarımızın huzurunu istiyoruz. Seçim öncesi suya ekmeğe indirim dediler. Ağaları da çıktı Şanlıurfa'yı bize verin elektriği bedava verelim dedi.

Sen koltuğa oturunca unutanlardan oldun, söz vermiştin. Zam talebiyle işi Meclis'e getirdin arkadaşlarımız evet demedi. Türkiye AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle su parasında vatandaşımızı aydınlatacağız. Bizimki lafta kalmaz.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.