Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram namazı sonrası flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram namazı sonrası flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Çamlıca Camii'nde kıldı. Erdoğan namazın ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazını Çamlıca Camii'nde kıldı. Namazın ardından cemaatle bayramlaşan Erdoğan, 'Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bayram namazı kılmayı da Rabbim bizlere nasip etsin.' dedi.

 

"25 BİN KİŞİ İLE BAYRAM NAMAZI KILDIK"

 

25 bin kişi ile bayram namazını kıldığını belirten Erdoğan, Ukrayna'da barışın sağlanması için bu hafta için Putin ile görüşeceğini de duyurdu. Adres olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul ya da Ankara'yı işaret etti.

 

İşte Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

 

'Rabbime hamd olsun, sabrettik. Bugün Çamlıca Camii'nde 25 bin kişiyle bayram namazını kıldık. Biliyorsunuz bizde bayramlar kardeşliğin bir simgesidir. Sevginin beraberliğin bir simgesidir. Bunu yaşamanın huzuru mutluluğu içerisindeyiz. Temennim odur ki inşallah milletimizin beraberliğine vesile olacaktır.

Bakın biz burada bayramı eda ettik. Ama şu anda silahlı kuvvetlerimizin en üst kademesi Şanlıurfa'da bir araya geldiler. Ve bütün tugay komutanlarıyla beraber oldular. Ben de kendileriyle görüşmeleri yaptım.

Her yerde bu birlik beraberlik güçlenerek devam ediyor. Şu anda İçişleri bakanımız yine alanda, o da ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Bu vesileyle ben bu hassasiyeti yakalamak suretiyle, bu birliği beraberliği teyit eden tüm girişimleri mutlulukla takip ediyorum.

 

"BARIŞ İÇİN PUTİN İLE GÖRÜŞECEĞİM"

 

Bu hafta içi Ukrayna'daki barış için Putin ile görüşeceğim. Görüşmenin adresi İstanbul ya da Ankara olacaktır. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.