Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı

AK Parti 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

 

Erdoğan'ın şu sıralar burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

 

'Parti yönetim organlarında göstereceğiniz gayret için her birinize şimdiden teşekkür ediyorum. AK Parti Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil geleceğinin de partisidir. Cumhur İttifakı ile birlikte hep daha ileriye gidecek hep daha çok hizmet yapacağız. 

Partilerin de hayatlarında dönüm noktaları vardır. 2001 yılında partimizi kurduğumuzda Türkiye tarihinin en uzun kaoslarından birini yaşıyordu. Milletimiz AK Parti'yi bir umut olarak gördü. Milletimizin güvenini boşa çıkarmadık. 18 yılda karşımıza çıkartılan engelleri asla unutmadık, unutmayacağız.

AK Parti'nin ülkeyi yönetmesinin engellenmesi için yapılanlar hafıza kayıtlarında duruyor. FETÖ'nün saldırılarını da bunların borazanlığını yapanları da hep hatırlayacağız. Tüm ihanetlerden, saldırılardan kurtulan Türkiye bugün artık bölgesinde ve dünyada dengeleri belirleyecek konuma ulaşmıştır.'

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.