Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Cumhur İttifakı' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Cumhur İttifakı' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 vizyonunu başlıklar altında açıkladı.

 

Salgın dolayısıyla kısaca gündemlerinde yer alan başlıkları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı başlıkları da açarak detaylandırdı.

YENİ ANAYASA'NIN DETAYLARI

 

Yeni Anayasa teklifinin detaylarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailenin ve aile birliğinin ön planda olacağı adımlar atılarak ‘aile' olgusunun sağlama alınacağını anlattı. Erdoğan ayrıca salgın sonrasında da atılımların artacağını ve kararlılıkla devam edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca “dünya 5'ten büyüktür” vurgusu yaparak, Türkiye'nin, mazlumların yanında olduğunu söyledi. Erdoğan, Covid-19 salgını sürecinde birçok ülkeye yapılan yardımların, salgından sonra da devam edeceğini vurguladı.

 

"HEDEFLERE CUMHUR İTTİFAKI İLE ULAŞTIRACAĞIZ"

Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı'yla kavuşturacağız. Bugün 7. olağan büyük kongremizi Türkiye için güven ve istikrar azmi ile topluyoruz. 

 

Siyasetin sadece geçmişle değil, bugünle sınırlı kalmaması; yarını, geleceği, umudu kucaklaması gerektiğine inanan bir mefkureye sahibiz. Bizim inancımızda yarından ümidini kesmek küfre eşdeğer görülmüştür. Bugünün hakkını vermeden geleceği inşa edemeyiz. Türkiye'nin bugün bulunduğu yer şanlı tarihiyle geleceği için belirlediği hedefleri arasındaki ince çizgidir.

Asırlarca 3 kıta 7 iklimi idare etmiş devletini, 7 düvelin leş kargaları gibi başına üşüşmesiyle kaybeden milletimizin, İstiklal Marşı'mızda ruh ve vücut bulan zaferinin hikmetini arayanlar, önce buraya bakmalıdır.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.