Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Deniz Baykal'ın vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 84 yaşında vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

 

"ALLAH'TAN RAHMET NİYAZ EDİYORUM"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, "Türk siyasetinin değerli isimlerinden eski CHP Genel Başkanı, eski bakanlarımızdan Sayın Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

 

VEFAT HABERİNİ KILIÇDAROĞLU VERDİ

 

Kılıçdaroğlu, bu sabah Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

 

SALI GÜNÜ DEFNEDİLECEK

 

Baykal'ın kızı Aslı Baykal, "Babam bu sabah evinde uykusunda vefat etti. Cenazeyi salı günü Antalya'da defnetmeyi planlıyoruz." bilgisini verdi. Taziyeleri Ankara'daki evlerinde öğleden sonra kabul edeceklerini ifade eden Aslı Baykal, "Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.