Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ebrar' mesajı! İsim vermeden sahip çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ebrar' mesajı! İsim vermeden sahip çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı isim vermeden, hedef haline getirilen A Milli Kadın Voleybol Takımının başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt'a sahip çıktı.

Kabine Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Avrupa Şampiyonası olan A Milli Kadın Voleybol Takımının başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt'a sahip çıktı.

Ebrar Karakurt sosyal medyada bir takım grubun hedefi haline gelmişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ebrar'ın adını vermeden şöyle konuştu:

 

“Milletimizi karamsarlığa sürükleyerek çalışma, üretme, mücadele azmini kırmak isteyenler, aklımıza gelen gelmeyen her mecrayı kullanıyor. Öyle ki mesele siyasi ve ekonomik manipülasyonları aşan, insanlarımızın günlük hayatlarındaki hak ve özgürlüklerini hedef alan nobranlıklara kadar varmıştır.

Otobüslerde, metrolarda, mağazalarda, yolda insanlarımızı taciz etme noktasına varan küstahlıklarla daha çok karşılaşmaya başladık.

Kültür-sanat gibi, spor gibi hepimizi müşterek değerlerimiz, sevinçlerimiz, gururlarımız etrafında birleştirmesi gereken alanları ne yazık ki bozgunculuk aracı haline getirmeye kalkanlar olduğunu görüyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın, bu ülkeyi bir avuç azınlığın malı, bu milleti de aynı azınlığın kölesi olarak gören müstekbirlerin devri çoktan kapanmıştır.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.