Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan harekat sinyali! 'Yarına kadar bekleyin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan harekat sinyali! 'Yarına kadar bekleyin'

İdlib'de Suriyeli rejim askerlerinin saldırısı sonrasında şehit olan askerler için baş sağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,'Bize saldırdıkça bedelini ödeyecekler. Atacağımız adımları yarın açıklayacağım' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşayan İnsan Hazineleri Ödül Töreni'nden konuştu. Erdoğan'ın gündeminde İdlib vardı.

Konuşmasının başında dün İdlib'de Suriyeli rejim askerlerinin saldırısı sonrasında şehit olan askerler için baş sağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı "Rejim, bedelini ağır ödeyecek" dedi.

Açıklamasının devamında "Rejim ciddi manada İdlib'de misliyle belalarını buldu" diyen Erdoğan, "Ama yetmez. Devamı gelecek. Bize saldırdıkça bedelini ödeyecekler. Atacağımız adımları yarın açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan'ın açıklaması şöyle:

 

"Rabbim şehitlerimizi cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Sevgili habibine komşu eylesin. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimizin her bir ferdine de sabırlar diliyorum.

Yarınki grup toplantısında Suriye meselesini ve bundan sonra atacağımız adımları; nitekim dün atmış olduğumuz üst düzey toplantıda gerekli karşı cevapları en güçlü düzeyde Suriye tarafına verdik.

Rejim ciddi manada İdlib'de belalarını buldu. Ama yetmez. Devamı gelecek. Bunlar, bizim Mehmetlerimize saldırdıkça bedelini çok ama çok ağır ödeyecekler. Yarın adımları açıklayacağız.

Ülkelerin gelenek ve göreneklerindeki zenginliği ortaya koyan çalışmalara Türkiye olarak biz de iştirak ediyoruz. Bu sanatçılarımız tüm hayatlarını vakfederek elde ettikleri becerilerle her türlü teşekkürü hak ediyorlar. '

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.