Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına karşı ilk hamle! Dava açıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına karşı ilk hamle! Dava açıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuyla ilgili karşı atağa geçti.

Erdoğan, avukatlarına verdiği talimatta, Kılıçdaroğlu hakkında yasal yollara başvurulmasını talep etti.

 

AYDIN: AKIL VE İZAN DIŞI İFTİRALAR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır" dedi.

 

NELER YAŞANDI?

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin grup toplantısında, "Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler" açıklamalarında bulunarak saat 22'de bir video paylaşacağını duyurmuştu.

 

AK PARTİ'DEN YANIT GELDİ

 

Bu açıklamanın ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ise "Kılıçdaroğlu, Sn Cumhurbaşkanımızla ilgili 'kaçacak' ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür" dedi.

 

İŞARET ETTİĞİ SAATTE VİDEOYU PAYLAŞTI

 

Saatler 22.00'ı gösterdiğinde geldiğinde Kılıçdaroğlu, söz konusu videoyu, "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler!" notuyla paylaştı.
 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.