Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşı müjdesi! 'Bayramdan sonra...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşı müjdesi! 'Bayramdan sonra...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurlara maaş müjdesi verdi. Erdoğan "Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayramdan sonra hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'te Kur'an'ı Kerim'in yakılmasına sert tepki gösterdi.

 

Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;


"İslam ve insanlık düşmanları polis korumasıyla gerçekleştirdiği provokasyonlarla bu iklime gölge düşürmeye çalışıyor. İsveç'te yapılan alçak saldırı bunlardan biridir. Buna izin verenler, buna alçaklığa göz yumanlar da emellerine ulaşamayacaklardır. Tahrik ve tehdit siyasetine boyun eğmeyeceğiz.

Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlığıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız. Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını, batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz.

Dili, rengi, kültürü farklı milyarlarca insanın yüreğini birleştiren Kurban Bayramı, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın timsalidir. Bayram, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı kardeşlerimizle paylaşmaktır.


MEMUR MAAŞLARI

 

Konut kiralarında üst sınır uygulamasını bu sene de devam ettiriyoruz. Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız. Bölyece milletimize verdiğimiz bir sözün daha gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşayacağız."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.