Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendi sosyal medya hesabından gündemle ilgili açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına "Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim." diyerek başladı.

Erdoğan konuşmasında ise 65 yaş ve üstündeki vatandaşların hastalıktan daha çok etkilendiklerine dikkat çekti. Ölümlerin yaşı yüksek kişiler arasında yaşandığını vurguladı ve evde kalmalarının önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanının salgın nedeniyle evlerinde stok yapanlara da sözü vardı.

Müslüman aleminin ve vatandaşların Miraç gecesini kutlayarak sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devletimiz görevinin başındadır. Özellikle sağlık bakanlığımız tüm personeliyle, doktorlarıyla, sağlık memurlarıyla, artık zaman mevhumu kullanmadan çalışmaktadır. Bundan dolayı şahsım, ailem milletim adına hakikaten alkışlarımızla tebrik ediyorum. Sizlerden ricamız hükümet yetkililerimizin uyarılarınızı takip etmenizdir.

 

 

Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların sokaklara çıkmamalarıdır. Sokağa çıkalar varsa rastgele söylemiyoruz. Dikkatle bu işi takip edenleri olarak doktorlarımızdan ve Bilim Kurulu üyelerimizden aldığımız tavsiyelerle söylüyoruz. Dikkat edilirse az sayıda da olsa ölenlerimize baktığımız zaman bunların hepsinin de bunların yaş grubunda olduğunu gördüğmüz zaman demek ki yapılan uyarılar doğrudur. Sağlık ve huzur içinde ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Olumsuzluk kampanyası meydana getirmeye çalışanlara inanmayın.

 

 

Alışveriş de hiçbir ürün yok satmamaktadır. Bütün ürünler elimizde mevcuttur. Batı ülkelerindeki raflara aldanmayın. Gerek sağlıkta gerekse diğer noktada bu inançla da ben size var olun, sağ olun Allah'a emanet olun diyorum" diye konuştu.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.