Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı öncesi müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı öncesi müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arife müjdesi emekli, memur, asgari ücretli vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yapmış olduğu açıklamasında bayram arifesinde çok önemli bir müjde vereceğini duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan arife günü bomba gibi bayram müjdesi bekleniyor. Bu müjde asgari ücretli, emekli, memur, dar gelirli herkesi yakından ilgilendiriyor. Peki Ramazan Bayramı öncesi maaşlara ek zam gelecek mi?

 

RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİNDE ÇOK ÖNEMLİ MÜJDE


Yaklaşan Ramazan bayramı ve genel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe patlatmaya devam ediyor.

Seçimlere doğru adım adım ilerlerken partilerin seçim vaatleri çok konuşuluyor. Özellikle maaşlara seçim zammı iddiaları gündemden düşmek bilmiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün yaptığı açıklamada Bayram arifesinde çok önemli bir müjde vereceğini duyurmuştu.

Cumhurbaşkanının arife günü vereceği Müjdeli Haber herkes tarafından merak ediliyordu. O müjdenin ne olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesi Asgari ücretli memur emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi bu haberle sevinçten uçacak.

 

ARİFE GÜNÜ MERAKLA BEKLENİYOR


14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlere AK Parti’nin hazırlıkları son derece yoğun bir şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da seçim öncesi bomba müjdeleri peş peşe patlatmayı sürdürüyor. Dün katıldığı bir etkinlikle konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram arifesinde çok büyük bir müjdeyi açıklayacağını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayram müjdesi herkes tarafından merak ediliyordu. O müjde ortaya çıktı. Asgari ücretli emekli memur dar gelirli ve ihtiyaç sahibi herkesi yakından ilgilendiriyor.

 

EMEKLİ, MEMUR MAAŞ ZAMMI MÜJDESİ OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel seçimler öncesinde müjdeli haberleri peş peşe vermeye devam ediyor. Yaklaşan Ramazan bayramı ve genel seçimlere doğru ilerleyen Türkiye’de Cumhurbaşkanının açıklamaları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı bir etkinlikte Bayram arifesinde yeni bir müjde vereceğini söylemişti. Bu müjdenin asgari ücret emekli ve memur maaş zammı ile ilgili olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşları için yeni sosyal yardım paketlerinin de devreye alınabileceği konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu müjdelerinin tamamını seçim vaadi olarak açıklayacak.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.