Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi harekat mesajı! 'Kandil'i başlarına geçireceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi harekat mesajı! 'Kandil'i başlarına geçireceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında gündeme dair son dakika açıklamalarda bulundu. Sınır ötesi harekat mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'i başlarına geçireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET ortak yayında gündeme dair son dakika çok önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında sınır ötesi harekat mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kandil’i başlarına geçireceğiz. Doğru zamanı bekliyoruz” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

 

“Bu ara Karadeniz’deydim, memleketim Rize’deydim. Oradan Samsun’a geldim. Meydanlarda muazzam bir coşku var. Bu coşku bugün adeta pik yaptı. Van öyleydi, hele hele Erzurum benim siyasi hayatımda görmediğim bir coşkuyla bizi karşıladı. Havalimanından iner inmez her alanda yoğunluk vardı. Ordu hakeza öyleydi, Samsun öyleydi. Emniyetin verdiği rakam Samsun’da 120 binin, Erzurum da ise 130 bin civarındaydı. Pazar günü de inşallah İstanbul mitingimizi yapacağız. Yarın Kayseri, Mersin mitinglerimiz var. Oradaki vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Seçime kadar da yoğun bir tempoyla mitinglerimize devam edeceğiz. Milletime teşekkür ediyorum.”

 

“14 MAYIS AYASOFYA’YI ÖZGÜRLÜĞE KAVUŞTURANLAR İLE KUTSALLARINI AYAKLAR ALTINA ALANLAR ARASINDA GEÇECEK”


“Milletim şu anda 14 Mayıs’ı dört gözle bekliyor. Seçime çok önem verdik ve 14 Mayıs seçimi de tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs’ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılının bir miladı olarak görüyoruz. Bu seçimlere sadece biz değil tüm dünya ayrı bir önem veriyor. Türkiye ile hesabını kapatamayanlarda ayrıca önem veriyor. Bay Bay Kemal’e PKK’sından FETÖ’süne derken bakıyorsunuz Kandil destek veriyor. Kandil’in dışındaki bütün terör örgütünün başları destek veriyor. Bunlar benim milletimin kenara koyacağı bir durum değil. Bu bitmedi Batılı medyada işi gücü bırakmış Türkiye’deki seçimleri ana gündem haline getirmiş durumda. Sürekli Bay Bay Kemal’i pohpohluyorlar. Batı’dan aferin almak için BBC’ye demeç vermiş. Şimdi bu Bay bay Kemal biz Türkiye’yi yine size bağımlı hale getireceğiz diye söz veriyor. Erdoğan gitsin diye uğraşanlar kimler? Terör örgütleri, emperyalistler. Maşa olarak kullandıkları terör örgütlerine nefes aldırmadığımız için Erdoğan gitmeli diyorlar. Bu teröristlerin şu anda Avrupa’da olanlar var. IMF üzerinden bu ülkeye vurdukları prangalar için Erdoğan gitsin diyorlar. Muhalefet bu ülkeye değil, bu ülkeye değil kendisine iktidara gelmek için hizmet eden güçlere hizmet ediyor. 14 Mayıs büyük ve güçlü Türkiye hayali kuranlar ile birilerinden ‘aferin’ almak için takla atanlar arasında geçecektir. Ayasofya’yı özgürlüğe kavuşturanlar ile kutsallarını ayaklar altına alanlar arasında geçecektir. Ben vatandaşıma güveniyorum.”

 

“MEVCUT CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVE GELDİ HALİÇ’TEKİ KOKU TEKRAR GERİ DÖNDÜ”


“Şimdi özellikle burada bir şeyi söylemem lazım. Malum hep söylüyorum İstanbul benim aşkımdır. Siyasete İstanbul’da başladım ve yine İstanbul’da büyükşehir başkanlığı yaptım. Peki İstanbul’u biz kimden aldık? CHP’den aldık. Onlardan milletimizi İstanbul’u bize teslim etti. Onlardan sonra İstanbul daha farklı bir İstanbul haline geldi. Haliç’in halini bilirsiniz. haliç kokudan geçilmezdi. Orada şimdi çocuk oyun parkları var. O hale getirdik. Mevcut CHP’li belediye başkanı göreve geldi. O koku Haliç’e tekrar geri döndü.”

 

İSTANBUL’DAKİ YÜZYILIN MİTİNGİ


“Bizim Atatürk Havalimanında Murat Dilmener Hastanesi yaptık. Bu 1006 odalı bir şehir hastanesi. O hastane 3 ayda yapıldı. Millet Bahçesi haline getireceğiz dedik. Uygun alan müsait alanda da mitingi yapıyoruz. Beyefendiler Yenikapı Miting Alanını Cumhur İttifakı AK Parti’ye vermek için rahat değiller. Ama biz Atatürk Havalimanında Pazar günü bu dev mitingimizi yapacağız. Yüzyılın mitingini yapacağız inşallah. TEKNOFEST bu alanı gençlerimiz için geleceğin sembolü haline getirdi. Bay Bay Kemal ne yapıyor? O da Atatürk Havalimanını ABD’lilere verme vaadi veriyor. Her geçen gün bu zatın kimlere ne sözler verdiği ortaya dökülmeye başladı. Sadece tefecilerle değil, terör örgütleriyle de masaya oturmuşlar. Birilerinden aferin almak için yapmayacağı hiçbir şey yok. Buna ülkeyi devleti terör örgütlerine teslim etmek de dahildir. Biz milletimizin duası için çalışmaya çabalamaya devam ediyoruz. Gerekli cevap 14 Mayıs’ta sandıklardan çıkacaktır.”

 

“KANDİL’İ BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ”


“Milli güvenliğimizi tehdit eden terör örgütleriyle tarihimizin en önemli mücadelesini verdik. Terörle mücadele stratejimizde köklü bir değişime gittik. Öncelikle çözüm süreciyle bunun sonlandırılmasını sonuna kadar zorladık. Baktık ki bunlar uzattığımız eli ısırıyor. Bu sefer onların anlayacağı dilden konuştuk. Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te bunları yok ettik. Eğer bunları inlerinde vurmamış olsaydık, bugün söylüyor ya ‘Bahar gelecek’ ya baharı biz getirdik zaten. Nerede getirdik? İnlerine girerek o bölgelerde getirdik. Hepsi Kandil’e yığıldılar. Oradan sesleniyorlar fakat Kandil’i de bunların başına geçireceğiz o günler de yakın. Eğer Türkiye bir hukuk devletiyse bu hukuk devletinin içinde sen kalkıp da istediğin gibi atıp tutamazsın. Erzurum, Van bugün bunu söyledi. Kimden hangi desteği alırlarsa alsınlar artık ülkemize zarar veremeyecekler. Tabii biz bunları yaparken terörle, darbeyle bizi yıkamayacaklarını anlayan güçler taktik değiştirdi. Sınır ötesi harekatlarımız bitmiş değildir. Sadece doğru zamanı bekliyoruz. Orada umduğunu bulamayanlar bu sefer karşımıza masa çıkarttılar. Dikkat ederseniz Kandil, Pensilvanya ne söylüyorsa Bay Bay Kemal’de aynısını söylüyor. Neredeyse her gün kendilerine bu tabloyu sördük bugüne kadar ‘PKK terör örgütüdür’ sözünü ağızlarından duymadık. Bay Bay Kemal hadi çık söyle. Söyleyemiyor. Bir gün çıkıyor cezaevindeki teröristleri salacağım, ertesi gün yurt dışındakiler ülkeye dönecek diyor. Bir kez daha söylüyorum başaramayacaklar. Kimse boş hayallere kapılmasın ne Türk Milleti teröristlerin salınmasına izin verir ne de güvenlik güçlerimiz teröristlerin nefes almasına müsaade verir.”


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.