Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz Tunus ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz Tunus ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürpriz bir karar ile, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile görüşmek için görüşmelerde bulunmak üzere Tunus’a gitti.

Başkan Erdoğan'dan Tunus'a sürpriz ziyaret. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan uçak, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile görüşmek üzere gittiği Tunus'a iniş yaptı. Başkan Erdoğan havalimanında resmî törenle Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said tarafından karşılandı.

 

erdogan-1-min.JPG

 

Sabah saatlerinde Ankara'dan hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tunus'a gideceği daha önceden duyurulmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik ediyor.

 

erdogan-2-min.JPG

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunus'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Erdoğan, havalimanındaki karşılamadan sonra Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile baş başa görüştü. Kays Said Ekim ayında göreve gelmişti, ilk temas bugün gerçekleşmiş oldu.

 

erdogan-3.JPG

Cumhurbaşkanına ziyarette, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik ediyor.

Liderlerin Libya mutabakatını ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri konuşacağı bekleniyor.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.