Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı da çığ altında kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı da çığ altında kaldı

Van'da üzerine çığ düşen minibüsün içinde bulunan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ederken ikinci çığ faciası yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Gülşen Orhan da çığ altında kaldı.

Van'da üzerine çığ düşen minibüsün içinde bulunan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ederken ikinci çığ faciası yaşandı. 33 kişinin hayatını kaybettiği, 53 kişinin yaralandığı ikinci faciada, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'ın çığ altında kaldığı ve yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi.

Van- Bahçesaray kara yolunun 33'üncü kilometresinde üzerine çığ düşen minibüsün arama çalışmalarının ardından bölgeden bir çığ faciası daha yaşandı.

Bölgede yaşanan ilk çığ faciasının ardından bölgede incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Gülşen Orhan'ın çığ altında kaldı.

 

YARALI OLARAK KURTARILDI
 

Bölgede incelemelerde bulunan ve Bahçesaraylı olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Van eski Milletvekili Gülşen Orhan'ın da çığ altından yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Hemen Çatan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülşen Orhan'a ilk müdahalenin yapıldığı bildirildi.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.