Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan doların yükselmesinin ardından yapılan provokatif paylaşımlara sert tepki! 'Karanlık senaryolara asla izin vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan doların yükselmesinin ardından yapılan provokatif paylaşımlara sert tepki! 'Karanlık senaryolara asla izin vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, dolarda yaşanan hareketliliğin ardından provokatif paylaşım yapanlara sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı' ilan etmesinin ardından doların yükselişi hız kazandı. Dün öğlen saatlerinde doların rekor kırması üzerine sosyal medyadan manipülatif paylaşımlarla da panik ve kaos havası yaratıldı.

Duruma tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Milletimizi yeniden bağımlılık tuzağına çekmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz." derken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise, "Türkiye için kurguladıkları karanlık senaryolara asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

TEPKİ GÖSTERDİ

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe kavuşturma adına var gücümüzle mücadele ediyoruz. Türkiye için kurguladıkları karanlık senaryolara asla izin vermeyeceğiz." ifadeleri ile yaşananlara tepki gösterdi.

  

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.