Cumhurbaşkanı'ndan Ankara'da önemli mesajlar! 'Nisan 2020'de son noktayı koyacağız'

Cumhurbaşkanı'ndan Ankara'da önemli mesajlar! 'Nisan 2020'de son noktayı koyacağız'

Ankara Emniyeti'nin yeni binasının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'S-400'lerimizi almaya başladık. Alamaz dediler bugün 8. uçak da geldi. Nisan 2020'de son noktayı koyuyoruz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Emniyeti'nin yeni binasının açılışında konuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan katıldı.

Aslan’ın törendeki yerini almak için geldiği sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan ayağa kalkarak karşıladı. Erdoğan, Turgut Aslan’ın elini bırakmadı. Öte yandan S-400 ile ilgili mesaj veren Erdoğan, "İnşallah Nisan 2020'de son noktayı koyuyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Açılışını yaptığımız Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum.

Özel harekatçılarımız darbecielre kök söktürdü. 15 Temmuz gecesi vatandaşımızla sırt sırta vererek tarih yazdık. O gece burada Ankara Emniyeti'nde FETÖ'cülerin saldırısına direnen tüm yiğitlere

Darbeciler emniyet binasını hedef tahtasına koymuştu. O gece ağır saldırılara maruz kaldık. Bu hainler vurun, öldürün diyecek kadar gözlerini kin bürümüştür. FETÖ'cüler acımasızca şehit ettikleri sivilleri yerde sürükleyecek bir de utanmadan fotolarını çekecek kadar insanlıktan çıkmışlardır.

Sakalımızı kestiler ama kesilen sakal çok daha gür bitti; biz ise onların kollarını kestik, kolay kolay bir daha ayağa kalkamayacaklar. Hiçbir güç bir daha asla 15 Temmuz benzeri işgal girişimlerine teşebbüs edemeyecektir.

FETÖ'cülerin kin ve nefretinden Ankara Emniyetimiz de nasibini aldı. Tanklarla kuşatılan, bombalanan bu bina kullanılamaz hale gelmişti. 1,5 yıllık yoğun çalışmanın sonunda 32 bin metrekare kullanım alanı olan Ankara Emniyeti'nin yeni binasını tamamladık. Akıllı ve modern bina olsun istedik.

15 Temmuz gecesi 63'ü polis, 5'i asker, 183'ü sivil olmak üzere 251 vatandaşımızı şehit verdik. 2 bin 193 insqanımız da gazilik payesiyle şereflendi. Biz şehitleriyle yaşayan, varolan bir milletiz. Hiç kimse de bu millete diz çöktüremeyecektir.

Hayatımızı sürdürdüğümüz bu topraklar bize şehitlerimizin emanetedir. Türkiye'de dün olduğu gibi bugün de şehit ve gazilerinin sayesinde dimdik ayakta. Dünyanın 34 farklı ülkesinde şehitliğe sahip bir ülke olmaktan gurur duyuyoruz.

S-400 AÇIKLAMASI

Ülkemizi ekonomide, güvenlikte, savunma sanayiinde çok daha ileriye taşıyacak adımları atıyoruz. S-400'lerimizi almaya başladık. Alamaz dediler bugün 8. uçak da geldi. Nisan 2020'de son noktayı koyuyoruz. Hedefimiz Rusya ile ortak üretime geçmek.

Milletimize 15 Temmuz benzeri ihanetler yaşatmamak için gereken her türlü tedbiri alıyoruz.

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.