Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği'nin 'Taliban'ı tanıyoruz' açıklaması tepki çekti! Gülgün Feyman istifa etti

Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği'nin 'Taliban'ı tanıyoruz' açıklaması tepki çekti! Gülgün Feyman istifa etti

Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği, 'Bağımsız Afganistan’ı tanıyoruz, Bağımsız Afganistan’ı tanımayanı da tanımıyoruz' diyoruz.' açıklaması yaptı.

Taliban’ın Afganistan’da kontrolü tamamen ele geçirmesinin ardından Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği’nden tepki çeken bir açıklama geldi.

Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği’nden yapılan ve Genel Başkan Tülin Oygür imzası ile kaleme alınan açıklamada 'Bazı kadın örgütlerinin bir araya gelerek savurdukları “Taliban’ı tanımıyoruz, Taliban’ı tanıyanı da tanımıyoruz” sloganına karşı “Bağımsız Afganistan’ı tanıyoruz, Bağımsız Afganistan’ı tanımayanı da tanımıyoruz” diyoruz.” ifadeleri yer aldı.

 

GÜLGÜN FEYMAN İSTİFA ETTİ

 

Bu açıklama sosyal medyada ve derneğin kendi üyeleri içerisinde de sert tepkilere yol açarken derneğin üyelerinden olan ünlü televizyoncu ve haber spikeri Gülgün Feyman dernekten istifa ettiğini kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Feyman dernekten istifasını “An itibari ile Atatürk’ün kızı ve varisi olarak Cumhuriyet Kadınları derneğinden bir Cumhuriyet kadını olarak istifa ettim.Kamuoyuna sunarım.” ifadeleri ile duyurdu.


 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.