Cüneyt Arkın Amerika’yı topa tuttu

Cüneyt Arkın Amerika’yı topa tuttu

Efsane oyuncu Cüneyt Arkın Amerika’ya sert sözlerle yüklendi. Sosyal Medya hesabından paylaştığı bir video ile Amerika’ya “Sen demokrasi düşmanısın” diye seslendi.

Yeşilçam’ın unutulmaz efsane oyuncusu Amerika için ağzına geleni söyledi.Arkın sosyal medya hesabı İnstagram’dan yayınladığı bir video ile Amerika’ya şöyle seslendi.

 

EYY AMERİKA

"Eyy Amerika,"Sen bizi ne sandın lan. Senin patronun olduğun o dünyanın en zengin, en güçlü devletlerini, ayağında çarık bile yokken bu kadar yoksulluk içinde yenip denize döktük. Unuttun mu? Unutmazsın tabii. Sen bu ayıpla yaşıyorsun. Ey Amerika sen vatanlarını zapt eden, topraklarını ele geçiren, yaşlı, kadın demeden katleden Amerika.. Sen bizi o zenciler mi sandın.Nice ülkelerin servetlerini alçakça ele geçirdin. Eyy Amerika, sen demokrasi düşmanısın. Nerede bir faşist-dikta varsa sen onun koruyucususun.

Türk halkı kölelikten nefret eder. Eyy Amerika, gün gelecek Türk halkı el ele, omuz omuza, sanayicisi, köylüsü, işçisi bir araya gelecek. Eğitimin, bilimin, sanayileşmenin bütün sorunlarını halledip çağdaş bir devlet olarak uluslararası dünyada yerini alacaktır." 

İşte Arkın'ın o videosu

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.