Cüneyt Arkın öldü mü? Flaş açıklama

Cüneyt Arkın öldü mü? Flaş açıklama

Solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın sağlık durumuna ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Basında yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı haberleri çıkan usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı haberleri çıkan Cüneyt Arkın'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Anadolu Ajansı’ndan alınan bilgilere göre sanatçının özel bir hastanede tedavi gördüğü ve daha sonra evine geri döndüğü kaydedildi.

Sanatçının menajerlik şirketinden edinilen bilgiye göre, KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için dün Silivri'deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü.

Öte yandan basında yer alan söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

arkin2.jpg

MURAT ARKIN: BABAMIN SAĞLIĞI GAYET İYİ

Cüneyt Arkın'ın sağlık durumunu oğlu hakkında Murat Arkın bilgi verdi. Arkın, Instagram hesabından şu notu paylaştı: "Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağ olun..."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.