Cüneyt Özdemir tam üç kez sordu, HDP'li Garo Paylan PKK terör örgütüdür diyemedi!

Cüneyt Özdemir tam üç kez sordu, HDP'li Garo Paylan PKK terör örgütüdür diyemedi!

Cüneyt Özdemir, ''PKK'yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?'' sorusunu art arda tam üç kez Paylan'a yöneltti. Paylan bakın ne yanıt verdi...

Hiçbir basın organının kendilerine yer vermediğini şikayet ederek, ısrarla gündeme taşıyan HDP’lilere bir çağrı Cüneyt Özdemir’den geldi. İlk randevu isteğini yoğunum diye geri çeviren HDP’li milletvekili dün akşam Gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayın programına konuk oldu.

Özdemir, ''PKK'yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?'' sorusunu art arda tam üç kez Paylan'a yöneltti. Paylan bakın ne yanıt verdi...

Özdemir, Paylan'a "Üçüncü kez soruyorum cevabı çok basit. PKK'yı HDP'nin kurucusu olarak milletvekili olarak terör örgütü olarak görüyor musunuz?" diye sordu.

Özdemir'in soruyu üç kez yöneltmesine rağmen Paylan şu kaçamak cevabı verdi; "Onu bir sonuç olarak görüyorum. Yani bu ülkenin demokratik bir ülke olmaması, halkların tanımlanmaması, seçilmişlere darbe vurulması, belediyelere kayyum atanması... Aynı 12-80 darbesinde biliyorsunuz işkenceler sonucu Diyarbakır Cezaevi'nde işken yiyenler gibi... Ondan sonra demokratik kanalların açılsaydı bu sorunlar çözülebilirdi çözülemediği için şiddet sarmalına girdiğimizi düşünüyorum." ve bir türlü PKK terör örgütüdür diyemedi.

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.