Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na sert eleştiri: "Sen 5 galerici ile baş edemiyorsun"

Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na sert eleştiri: "Sen 5 galerici ile baş edemiyorsun"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirerek, "Sen İstanbul'da 5 tane galerici ile baş edemiyorsun" dedi

Seçildiği  günden beri Cumhurbaşkanı olmak için hazırlık yapan ve "Geleceğin Cumhurbaşkanı" diye sosyal medyada hesaplar açtırarak kamuoyu yaratmaya çalışan İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu'n gazeteci Cüneyt Özdemir yerden yere vurdu.

İmamoğlu'nun kiralama yöntemiyle 6 bin taksi projesi teklifi reddedilmiş, oylama sonrası tartışmalar yaşanmıştı.

Yine  UKOME toplantısına giremeyen taksicilerin yuhalamasıyla karşılaşan İmamoğlu, taksicilerin üzerine yürümüş ve kameralara yansıyan bu görüntüler büyük tepki çekmişti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir yaptığı değerlendirmede, Ekrem İmamoğlu'nu sert şekilde eleştirerek, "Cumhurbaşkanlığı hayaline" gönderme yaptı ve, "sen İstanbul'da 5 tane galerici ile baş edemiyorsun, Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın" ifadelerini kullandı.

"ORTA DOĞU'DA, AVRUPA BİRLİĞİ'NDE NE YAPACAKSIN?"

Özdemir'in İmamoğlu hakkındaki sözleri şöyle: Sen şimdi İstanbul'da 5 tane galerici ile baş edemiyorsun. Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın, Orta Doğu'da ne yapacaksın, Avrupa Birliği'nde ne yapacaksın?" 

"İMAMOĞLU ÇÖZÜM ÜRETEMİYOR"

Özdemir sözlerine şöyle devam etti,

"Bakıyorsunuz mesela Mansur Yavaş, Ankara'da destan yazıyor. AK Parti orada engellemiyor mu? Ama mesele çözüm üretebilmek, siyaset dediğin bu"

 

 

imamoglu-005.JPG

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.