Damat, Akşener'e milyonluk dava açtı

Damat, Akşener'e milyonluk dava açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak, İYİ Parti Lideri Akşener’e milyonluk tazminat davası açtı. İşte ayrıntılar;

Bakan Berat Albayrak, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Meral Akşener'e ‘AA seçim sonuçları’ iddiasıyla ilgili 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a seslenerek "damadınız Anadolu Ajansı'na '24 Haziran seçim akşamı 21.30 itibariyle bizi %52 olarak ilan edeceksin' dedi mi, demedi mi?" iddiasında bulunmuştu. Enerji Bakanı Berat Albayrak da bu iddia karşısında harekete geçerek Akşener aleyhine 1 milyon liralık tazminat davası açacağını ifade etti.

"MUHATAP ALINMAK İÇİN SAÇMALAMANIN ÖTESİNE GEÇTİ"

Akşener'i iddiasını ispat etmeye davet eden Albayrak, Twitter’dan şu paylaşımları yaptı:

"Siyaseten yok oluşlarına çare bulmak, bir kez olsun Sn. Cumhurbaşkanımızca muhatap alınabilmek için artık iftiranın, saçmalamanın ötesine geçmişlerdir. Acıyoruz.

Millette aradığı karşılığı bulamayanların, birkez daha iftiralara sarılmalarını üzüntüyle izliyoruz.

Siyaseten yok oluşlarına çare bulmak, bir kez olsun Sn. Cumhurbaşkanımızca muhatap alınabilmek için artık iftiranın, saçmalamanın ötesine geçmişlerdir. Acıyoruz.

Müfteriyi iddiasını ispatlamak için adaletin önüne davet ediyorum. Bu aşağılık iftirasına yarın 1 milyon TL’lik tazminat davası açıyorum. Bu davanın gelirini, bugün ittifak kurmaktan utanmadıkları terör örgütlerince şehit edilen kahramanlarımızın ailelerine bağışlayacağım.

berat1.jpgberat2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.