Damat'a İYİ tepki! 'Bu kafa iç savaş çıkartır'

Damat'a İYİ tepki! 'Bu kafa iç savaş çıkartır'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’a ‘Savaş’ tepkisi… İşte flaş haberin ayrıntıları;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’den Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a yaptığı açıklamalarda dolayı çok sert tepki geldi.

Damat Berat Albayrak, "Mehmetçiğimiz cephede, Afrin'de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı'ndayız, yüzyıl sonra Mehmetçiğimiz cephede. Teşkilatlarımız da 2019'da bir seçim savaşına hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

Damat Albayrak'a İYİ Partili Ümit Özdağ'dan çok sert tepki geldi. Ümit Özdağ, “Seçimleri savaş olarak görenler, ülkeyi iç savaşa sürükler” ifadelerini kullandı.

AK Parti Esenler 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Damat Berat Albayrak,  "Sizden ricam, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı mücadelesini yapmak" diyen Albayrak, sözlerine şöyle devam etti:

 "TEŞKİLATLARIMIZ DA 2019'DA BİR SEÇİM SAVAŞINA HAZIRLANIYOR"

"Mehmetçiğimiz cephede, Afrin'de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı'ndayız, yüzyıl sonra Mehmetçiğimiz cephede. Teşkilatlarımız da 2019'da bir seçim savaşına hazırlanıyor. 2019'daki bu seçim savaşına Başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız? Allah gazamızı mübarek eylesin. Allah'a emanet olun. Herkesi en derin duygularımla selamlıyorum."

Damat Albayrak'a İYİ Parti'den tepki: Seçimleri savaş olarak görenler, ülkeyi iç savaşa sürükler.

İYİ Parti ne siyaseti, ne seçimleri savaş; ne de diğer partileri/diğer partilere oy veren seçmenleri, düşman olarak görüyor. İYİ Parti, yüzde 51'e değil yüzde 100'e talip. Seçimleri savaş olarak görenler, ülkeyi iç savaşa sürükler.

damat.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.