Danışmanla yaşam kalitesini yükseltin

Danışmanla yaşam kalitesini yükseltin

Profesyonel evlilik danışmanlığı hizmeti veren Commeetment Yaşam Boyu Danışmanlık Programı’nı geliştirdi. Firmanın web sitesi üzerinden ulaşılabilen program sayesinde, farklı alanlarda çok sayıda psikoloğa ulaşmak oldukça kolay.

Evlilik amaçlı ilişki danışmanlığı, eşleştirme ve tanıştırma hizmeti veren; kaliteli ilişkiler kurulmasını sağlayarak hayattan aldığımız tatmini daha üst seviyelere taşımayı amaçlayan Commeetment, online olarak ulaşılabilen yeni bir program sunuyor. Hayatın farklı ihtiyaçları için danışmanlık sunan ‘Yaşam Boyu Danışmanlık Programı’, hayatın farklı alanlarında ihtiyaç duyulan konularda destek alınması için adeta yeni nesil bir yol göstericini rolünü üstleniyor.

 

Commeetment’ın kurucusu Erhan Erol’un geliştirdiği programda hayat; romantik ilişki, nitelikli yaşam, evlilik, nitelikli ebeveynlik, kariyer, çocuk kararı alma ve sağlıklı hamilelik başlıklarıyla altı farklı konuya ayrılmış. Bu başlıklar kendi içlerinde 100’e yakın alana ayrılıyor.

 

Seans başına 175 – 450 TL arasında değişen fiyatlarla site üzerinden satın alındıktan sonra ister yüz yüze, ister telefonla, istenirse de görüntülü aramayla görüşmeler gerçekleştirilebiliyor. Video konferans yapılarak seans gerçekleştirme avantajıyla da farklı şehir ve ülkelerden de destek almak mümkün oluyor. Satın alınan programın oturum sayısı da konu içeriğine göre psikologlarca belirleniyor.

 

Programda kariyerden ebeveynliğe hayatın her alanında karşılaşılabilecek konular yer alıyor. Program dahilinde her biri alanında uzman 40’a yakın psikologdan hizmet almak da çok kolay bir hale geliyor. Aralarında Begüm Karataylıoğlu, Belgin Altop, Aylin Gündoğdu, Gökçe Ünal gibi isimlerin olduğu uzman psikologlara bu yeni program sayesinde kolayca ulaşmak mümkün.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.