Davutoğlu, Babacan ve Şimşek'e suç duyurusu

Davutoğlu, Babacan ve Şimşek'e suç duyurusu

Sıcak Gelişme... Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Maliye Bakanı ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Saadet Partisi Antalya İl Teşkilat üyesi Avukat Ali Aktaş, Erdoğan’ın eski yol arkadaşları Mehmet Şimşek, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Binlerce kişinin kapatılan Bank Asya’da hesabı olduğu için soruşturma geçirdiğini söyleyen Avukat Ali Aktaş, o dönem Bank Asya’yı açık tutan yöneticilerinde görevi kötüye kullanmaktan yargılanması gerektiğini ifade ederek suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

MHP'de AK Parti muhalefeti: Enginyurt topa tuttu

Avukat Aktaş, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile iki bakan hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Aktaş,  dönemin BDDK’dan sorumlu bakanı Mehmet Şimşek, dönemin gelir İdaresinden sorumlu bakanı Ali Babacan, dönemin BDDK başkanı ve yetkilileri, dönemin gelir idaresi ve SGK yetkilileri hakkında ‘Görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal’ ile ‘Kamu görevlisinin suçu bildirmemesi’ suçlarından yargılanmalarını talep etti.

Seçimler öncesi dikkat çeken gelişme: Davutoğlu parti mi kuracak?

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ali Aktaş, “Madem Bank Asya’ya para yatırmak suç o halde o dönem bankayı açık tutanlar da en azından görevi ihmalden yargılanmalı. Ahmet Davutoğlu, Mehmet Şimşek, Ali Babacan ve ilgili kurumların yetkilileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Soruşturma Dosya No; 2018/101734”ifadelerini kullandı.

Gül'den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması

İşte Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen o dilekçe:

avukat-ali-aktas.jpgavukat-ali-aktas1.jpgavukat-ali-aktas2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.