Davutoğlu 'Bahçeli ben yokum'dedi

Davutoğlu 'Bahçeli ben yokum'dedi

Başbakan Davutoğlu, Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Bahçeli'nin hükümet ortaklığı konusunda bulunmayacağını ifade etti.

Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları:  

 

Bahçeli hükümet ortaklığı için bulunmayacağını ifade etti. Başarı dilkelerinden sonra hükümet ortaklığı konusunda çalışma yapmamak düşünesi içinde olduklarını söylediler.

 

Saygı gösterdiğimiz bir görüştür. Olumlu bir atmosfer vardı başından sonuna kadar geçerliydi. Sayın Bahçeli de kendi tutumlarını son derece açık yürekli ve şeffaf bir değerlendirmede bulundu. Kendi yaptığımız çalışlmaları sundum teşekkür etti. 7 haziran itibaren dile getirdiği gibi hükümet ortaklığı içinde olmayacaklarını yine dile getirdiler.

 

Başarı dilkelerinden sonra hükümet ortaklığı konusunda çalışma yapmamak düşünesi içinde olduklarını söylediler. Saygı gösterdiğimiz bir görüştür. Kendisine gösterdikleri misafiperverlik için teşekkür ediyorum. Yeni bir tutum olmadığını ifade ettiler, seçimden bu yana aynı şeyleri söylediklerini söylediler.

 

Ak Parti olarak bütün partilerle görüşeceğiz, aynı mesafeyi eşit mesafeyi sürdüreceğiz. Hem arkadaşlarımız hem de ihtiyaç duyulması halinde Sayın Bahçeli ile bayramdan sonra ikinci görüşmeyi gerçekleştireceğiz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.