Davutoğlu İYİ Parti'ye çengeli attı İşte görüştüğü flaş isim

Davutoğlu İYİ Parti'ye çengeli attı İşte görüştüğü flaş isim

Yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu'nun İYİ Parti'li bir isimle görüşmesi siyaset dünyasını hareketlendirdi.

Akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan kulis bilgisi, siyaset dünyasını hareketlendirdi.

Twitter'da, "Kulis Kuşu" isimli hesaptaki iddialar, gözleri İYİ Parti'ye çevirdi.

Partinin hem sözcüsü, hem de İstanbul Milletvekili olan Yavuz Ağıralioğlu'nun, Abant'ta bir otelde, yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu ile yaklaşık üç saat görüştüğü ifade edildi.

İŞTE O İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR:

Tarih 15 Ağustos 2019 Yer Bolu Abant'ta 5 yıldızlı bir otel. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni kuracağı parti için bazı önemli isimlerle görüşmelerini Ankara'dan, yani gözlerden uzak olması sebebiyle burada yapmayı tercih etmişe benziyor.

Önce eski Başbakan Davutoğlu ve beraberinde gelen eski AKP milletvekili Selçuk Özdağ birlikte otele giriş yapıyor. Ardından Ahmet Davutoğlu burada iş ve sivil toplum dünyasından bazı isimlerle görüşmelerde bulunuyor. Buraya kadar her şey normal. Asıl bomba şimdi geliyor...

Akşam saatlerinde çok ilginç bir isim daha otele giriş yapıyor. Bu isim son günlerde Mecliste yaptığı konuşmalarla adından sıkça söz ettirmişti. Tahmin edebildiniz mi?

Açıklıyoruz... O isim İyi Parti'nin Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu.

Davutoğlu görüşmesini, Ağıralioğlu'nun eski yol arkadaşı olan Selçuk Özdağ'ın organize ettiği öğrenildi. Gündem yeni kurulacak parti ve Ağıralioğlu ile birlikte İyi Partili bazı isimlerin yeni partiye davet edilmeleriydi.

Tarafların üç saate yakın sürdüğü ögrenilen görüşmeden memnun ayrıldığı gelen bilgiler arasında. Diğer yandan 15 Ağustos'taki bu görüşmenin ardından Selçuk Özdağ ile Yavuz Ağıralioğlu'nun teması yoğun şekilde sürdürdüğü aktarıldı.

davutoglu-siyasetcafe.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.