Davutoğlu yine şaşırtmadı! Terör sevici Metin Pirani ile buluştu

Davutoğlu yine şaşırtmadı! Terör sevici Metin Pirani ile buluştu

6'lı masada krize neden olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sözde "Kürdistan Azadi Hareketi" Genel Sekreteri Metin Pirani ile bir araya geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bölücü terör örgütü PKK'nın yurt içindeki eylemlerini meşru, Avrupa'da yaptıklarını ise meşru bulmayan, terör örgütüne yakınlığıyla bilinen sözde STK'nın Genel Sekreteri Metin Pirani ile görüştü.

Örgüt propagandasını yapan sözde STK'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Pirani, Ahmet Davutoğlu'nu makamında ziyaret etti. Kürtçe Eğitim ve Yeni Anayasa konuları ele alındı. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

 

dvvvvvvvvvvv-003.JPG

 

Terör sevici Metin Pirani, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, teröristlerin eylemlerinin Diyarbakır'da değil de Paris'te olmasına tepki göstermişti.

Fransız halkının bu görüntüleri görmek istemediğini söyleyen Pirani, "Burası Diyarbakır Özlem 2000 lokantasının önü değil. Buna hakkınız yok. Kendi kafamıza sıkıyoruz" demişti.

 

vvvvvvvvvvvvvvvv-001.JPG

 

BÖLÜCÜ ZİHNİYET

 

Öte yandan Metin Pirani'nin genel sekreteri olduğu sözde "Kürdistan Azadi Hareketi" bölücü faaliyetleriyle ön planda. Söz konusu oluşumun sosyal medya hesapları mercek altına alındığında konum kısmında "Amed/Kürdistan" ibaresinin yer aldığı gözlemlendi.

 

'GELDİĞİMİZDE KÜRTÇEYE GEREKEN HÜRMET VERİLECEKTİR'

 

Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Anadilde eğitim hakkını parti programına yazan ilk parti biziz. Türkler de Kürtçe öğrenmeli. AK Parti şimdi bu reformları şeklen devam ettiriyor. Geldiğimizde Kürtçeye gereken hürmet verilecektir." ifadelerini kullanmıştı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.