Davutoğlucuların yeni planı! Erdoğan'a evet AKP'ye hayır!

Davutoğlucuların yeni planı! Erdoğan'a evet AKP'ye hayır!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakın sosyal medya hesaplarından çok konuşulacak paylaşımlar yapıldı. İşte haberin ayrıntılar;

Sosyal medyada “Sağlam İrade” ismiyle yer alan Taha Ün ve Ahmet Davutoğlu'na yakın sosyal medya hesaplarından dikkat çeken ifadeler paylaşıldı.

Taha Ün, “Bugün 1 Mayıs 2018 yeri geldi tekrar altını çizeyim. 24 Haziran’da vereceğim oy ile kuzguncuk çetesinin meşruiyet kazanmasına katkı sağlamayacağım. Aslolan kazanmak ya da kaybetmek değildir. Aslolan tarihin akışında doğru yerde durmaktır. Gayret bizden tevfik Yüce Allah’tandır” dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun istifa sürecini başlatan Pelikan dosyasının hazırlandığı Kuzguncuk’taki köşkü hatırlatan bu ifadelerin ardından, Davutoğlucu isimlerin 24 Haziran’da Erdoğan’a oy vereceği ancak AKP’ye oy vermeyecekleri şekilde yorumlandı.

Aynı çizgide bulunan Yasemin Yıldırım da Twitter’dan, “’her türlü vesayeti yıkmak’ iddiasının meğer vesayeti yıkmak değil, ona sahip olmak olduğunu görmenin yarattığı kırılma ve medyanın bu uğurda başta medyayı ve siyaseti ve toplumu dizayn etmesinin önüne geçmemenin acısını hep birlikte yaşayacağız, yaşıyoruz” diye yazdı.

Ayrıca Muhammet Yıldırım da “Bazı yaşça, yılca ve makamca, büyük (!) olanların, küçük hallerini görünce, Merhum Namık Kemal ne kadar doğru demiş, diyorsunuz” ifadelerini paylaşırken, son dönemde AKP eleştirisiyle öne çıkan Atılgan Bayar da Twitter’dan, “Pelikan’ın AK Parti’den oy kovma sürecine, #OnlarKonusurAkPartiYapar gibi babalanma ifadeleri de eklendi” diye yazdı.

İşte o paylaşımlar:

paylasim1.jpgpaylasim2.jpgpaylasim3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.