Davutoğlu’na Konya şoku! Programı iptal edildi

Davutoğlu’na Konya şoku! Programı iptal edildi

Parti kuracağı iddiaları ile gündemde olan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya’da yapmayı planladığı toplantı iptal edildi. Toplantının istenilen talep olmaması nedeniyle iptal edildiği iddia edildi.

 

AK Parti’ye karşı muhalefet yapmaya başlayan ve yeni parti kurmak için çalışmalar yapan Ahmet Davutoğlu’na Konya büyük şok.

 

Ahmet Davutoğlu ve ekibi eş, dost, tanıdık herkesi 9 Ağustos tarihinde saat 11.30’da Konya havalimanına davet etti, kendisine büyük bir karşılama yapılması için hazırlıklara başlandı.

İLGİ OLMAYINCA PROGRAM İPTAL EDİLDİ


Ancak iddialara göre Davutoğlu'nun sağ kolu olan Abdullah Bascı'nın yürüttüğü organizasyonda beklenen ilgi olmadı.


Kulisvar sitesinin verdiği habere göre: "Davutoğlu’nun A takımının paniklediği, Konya ekibiyle telefon trafiği yürüttüğü öğrenildi. Görüşmelerde, Konya ekibinin, 'kimsenin gündemine, hocanın programını aldıramıyoruz, geri dönüş bile alamıyoruz' dediği iddia edildi.

Danışmanların Konya’daki programa katılım konusunda olumsuz dönüşlerin geldiğini öğrendiklerinde Ahmet Davutoğlu’na durumu bildirdikleri, bunun üzerine Davutoğlu’nun önce Konya ekibi ardından Feramuz Üstün ve Abdullah Başçı ile görüşerek, karşılama programını iptal ettiği öğrenildi.

Programı ilan ettikleri isimlere iptal kararı mesaj yoluyla bildirilirken, sosyal medya ekiplerine:

‘9 Ağustos tarihinde saat 11.30’da Konya havalimanında düzenlemeyi planladığımız karşılama programını, katılımın yetersiz kalacağını düşündüğümüzden iptal ediyoruz. Risk alamayız. Görselleri dağıtmayalım’şeklinde uyarılarda bulundukları belirtildi."

 

BAŞÇI'DAN AÇIKLAMA


Haberin ardından Abdullah Başcı bir açıklama yaptı. Başcı açıklamasında herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını belirterek "Sayın Davutoğlu'nun Konya'da bir A Takımı olmadığı gibi, böyle bir karşılamayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu uygun bulmadı" dedi.

SOSYAL MEDYADA İSE DURUM FARKLI

Başçı'nın açıklamalarına karşın Davutoğlu'na yakın hesapların sosyal medya paylaşımlarında ise Konya'da Davutoğlu'nu karşılamak için yapılan çalışmalar göze çarpıyor.

 

davutoglu-ic.JPG

davutoglu-2.JPG
 

davutoglu-3.JPG

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum