Davutoğlu'ndan dayanışma adı altında çağrı

Davutoğlu'ndan dayanışma adı altında çağrı

Selçuk Özdağ'a saldırı iddiası ile yakalanan 5 kişinin tahliye edilmesi üzerine sosyal medyadan bir çağrı yapan Ahmet Davutoğlu, "siyasi partiler, STK'lar ve milletimizi dayanışmaya çağırıyorum" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın bir kavga neticesinde darp edilmesi olayında bugün yaşanan tahliyeler, Ahmet Davutoğlu tarafından eleştirildi.

Bir süre önce Selçuk Özdağ'ın evinin önünde gerçekleşen olayda, Özdağ'a FETÖ ile ilgili soru soran kişiler ile Özdağ arasında kavga çıkmıştı.

Daha sonra yakalanan ve Özdağ'a saldırı iddiası ile tutuklanan 5 kişi bugün tahliye edildi.

Tahliye haberine tepki gösteren Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"Tuz koktu, tuz! Selçuk Özdağ’ı sokak ortasında öldürmeye teşebbüs eden 5 zanlı bir cuma gecesi sessiz sedasız serbest bırakıldı! Bu sadece partimize değil demokrasimize saldırıdır! Başta siyasi partiler ve STK'lar olmak üzere milletimizi dayanışma içinde olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

twet1.JPG

İSYAN ÇAĞRISI GİBİ AÇIKLAMA

Davutoğlu'nun paylaşımında bir adli olay için, bütün siyasi partileri, STK'ları ve milletimizi dayanışmaya çağırıyorum ifadelerini kullanması dikkat çekti.

KISASA KISAS

Nitekim Davutoğlu'nun bu çağrısına sosyal medyadan "kısasa kısas" yorumları ile cevap geldi.

Bir takipçi yaptığı yorumda  şu ifadeleri kullandı.

Sn. Genel başkanım, bu durumu kabul etmeyeceğinizin farkındayım. Ancak Gelecek partisi "Diyarbakır" neferi olarak şahsım adına söylüyorum! G. başkan yardımcımız Sn. Selçuk ÖZDAĞ beye yapılan bu hareket karşılığında. Altından kim çıkarsa çıksın? Mutlaka, kısasa kısas yapılacaktır."

 

twet2.JPG

 

İSYAN ÇAĞRISINA AKŞENER'DEN DESTEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de Davutoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, 

Sözü yetmeyenler hakarete, siyaseti yetmeyenler kanunsuzluğa başvurur. Ama bugün susanlar, milletimizin ferasetini unutuyorlar. Sandık geldiğinde elbette demokrasi kazanacak. Millet iradesi elbette bunların hesabını soracak... ifadelerini paylaştı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum