Davutoğlu'ndan Demirtaş'ın teklife olumlu yanıt: Kendisi ile görüşmeyi doğru görürüm

Davutoğlu'ndan Demirtaş'ın teklife olumlu yanıt: Kendisi ile görüşmeyi doğru görürüm

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'Yan yana gelip konuşmamız Türkiye'de özgürlükler için faydalı olacaktır" sözlerine yanıt verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaklaşık 4 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu, "Prensip olarak Türkiye'de demokrasiye inanmış, terörle arasına mesafe koymayı başarmış herkes ile görüşmeyi bu ülkenin geleceği açısından doğru görürüm" dedi.

 

"DOĞRU GÖRÜRÜM"

 

Davutoğlu, "Demirtaş'ın 'Davutoğlu ile yan yana gelip konuşmamız Türkiye'de özgürlükler için faydalı olacaktır' sözlerini okudum. Prensip olarak Türkiye'de demokrasiye inanmış, terörle arasına mesafe koymayı başarmış herkes ile görüşmeyi bu ülkenin geleceği açısından doğru görürüm. Bu bağlamda geçmişte de sert siyasi mücadelede bulunduğumuz liderler ile de bir araya gelmekten hiç çekinmedim" dedi.

 

DEMİRTAŞ NE DEMİŞTİ?

 

Demirtaş geçtiğimiz günlerde, "Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım'ın kapısını çalardım" demiş, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu için de demokrasi ilkeleri etrafında yan yana gelinip konuşulması gerektiğini ifade etmişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum