Davutoğlu'ndan ŞOK PKK İTİRAFI?

Davutoğlu'ndan ŞOK PKK İTİRAFI?

Çözüm Süreci boyunca iyice silahlanan, bölgede alan hakimiyetini ele geçiren ve hemen hergün asker ve polisimizi şehit eden terör örgütü PKK ile ilgili Başbakan DavutoğlU'ndan ŞOK bir itiraf geldi.

Ahmet Davutoğlu terör örgütü PKK’ya ilişkin çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan yine çok çarpıcı bir PKK itirafı geldi.

Şehit ailelerini Çankaya Köşkü'nde kabul eden Davutoğlu, onların gözlerinin içine baka baka, terör örgütü PKK'nın Çözüm Süreci boyunca silahları bırakıp ülkeyi terketmek yerine yığınak yaptığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'nun bu sözleri, "PKK 2 yıl boyunca yığınak yaparken ülkeyi kim yönetiyordu? AKP iktidarda değil miydi? Biliyordunuz da neden müdahale etmediniz" sorularını gündeme getirdi.

İşte bugünlerde milletin çocukları üzerinden savaş tamtamları çalanlar, "evlatlarımızı feda etmeye hazırız" diyenler, Çözüm Süreci masasını devirdikten sonra bakın nasıl itiraflarda bulunuyorlar... Hem de şehit ailelerinin gözlerinin içine baka baka...

İşte Davutoğlu'nun o açıklaması;

"...

2013 Mayısı'nda Türkiye'den geri çekilmesine karar verilen unsurlar, aksine son 2 yıl içinde Türkiye'de kendi yıkıcı ve yıpratıcı saldırılarını artırabilmek için ciddi bir yığınak yapma teşebbüsüne yöneldiler"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.