Davutoğlu'nun ardından AK Parti'den bir istifa daha

Davutoğlu'nun ardından AK Parti'den bir istifa daha

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den istifasının ardından, AK Parti'de bir istifa daha yaşandı.

AK Parti'den kesin ihraç istemiyle disiplin kuluna sevk edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun istifasının ardından bir istifa haberi daha geldi.

Eski AK Parti Gümüşhane Millletvekili Feramuz Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklama ile partiden istifa ettiğini açıkladı. 

Davutoğlu'nun istifa açıklamasından 15 dakika sonra istifa ettiğini sosyal medyadan açıklayan Feramuz Üstün şu ifadeleri kullandı:

"Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum AK Parti'den Başbakanımız Sayın Prof. Ahmet Davutoğlu ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim."

feramuz-siyasetcafe.jpg

NE OLMUŞTU?

AK Parti'nin ihracını istediği ve bugün ihraç edilmesi beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa etti.

Davutoğlu'nun yanında Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başcı, AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı vardı. "AK Parti'nin tabanını kendi genel başkanını ihraç edildiğini görme üzüntüsünden kurtarmak için yıllarca alın terimizi ve fikir emeğimizi verdiğimiz partimizden istifa ediyoruz" diyen Davutoğlu yeni bir siyasi yola çıkmanın tarihi bir sorumluluk olduğunu söyledi.

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.