Davutoğlu'nun ekibinde mi yer alacak? Erdoğan elini dahi sıkmamıştı

Davutoğlu'nun ekibinde mi yer alacak? Erdoğan elini dahi sıkmamıştı

Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen Ahmet Davutoğlu, merhum Necmettin Erbakan'ın kabir ziyaretine ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini sıkmadığı adam’ olarak bilinen eski il başkanı Selim Temurci ile birlikte gitti.

Siyasi yeni parti iddialarıyla ilgili henüz net bir açıklama olmazken internet üzerinden yenibirparti.org adında bir parti kuruldu.

Son zamanlarda yeni parti kuracağı iddialarıyla siyaset kulislerini hareketlendiren Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Davutoğlu'nun kabir ziyareti sırasında yanında yer alan AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile eski il yöneticisi Cihan Öztunç da dikkatlerden kaçmadı.

necmettin-erbakan-siyasetcafe-003.jpg

DAVUTOĞLU FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Davutoğlu, kabir ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı ziyaret fotoğraflarıyla, "En zor zamanlarda hakikati savunmaktan çekinmeyen, siyasetimizde özgün bir çığır açan, nezaketi ve sabrı ile en karşıt görüşlere bile hoşgörü gösteren muhterem Başbakanımız, merhum Necmettin Erbakan Hocamızı rahmet ve özlemle anıyorum. Mekânı cennet olsun." mesajını yazdı.

ERDOĞAN ELİNİ SIKMAMIŞTI

2005 yılında Ak Parti İstanbul il başkanı seçilen Selim Temurci, 2018 yılında partiden istifa etmişti. Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine mesafeli davranması ve 2017’deki İstanbul gezisinde elini sıkmamasıyla çok konuşulmuştu. 

necmettin-erbakan-siyasetcafe10.jpg

TEMURCİ’NİN KARDEŞİ FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINMIŞ

Öte yandan, Rize’nin Çayeli İlçesi’nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu 7 iş adamı gözaltına alınmıştı. Kardeş Ömer Temurci, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.