DBP'li belediye PKK'lı teröristler için köprü yaptırmış

DBP'li belediye PKK'lı teröristler için köprü yaptırmış

DBP'li belediye PKK'lı teröristler için köprü yaptırmış..İşte detaylar;

"BU KÖPRÜ TERÖRİSTLERİN TALİMATIYLA YAPILMIŞ"

Köprünün kaldırılması işlemini yerinde takip eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, yaptığı açıklamada, Körüklü Vadisi'nde herhangi bir vatandaşın yaşamadığını ve yerleşim yerinin bulunmadığını söyledi...

Teröristlerin bölgedeki mağaraları ve boşaltılmış eski yerleşimleri kullandıklarını da belirten Akgül, köprüyü işaret ederek, "bu vadiye teröristlerin talimatı ile eski büyükşehir belediyesi tarafından, maalesef vatandaşlarında talebi olmadan, yaklaşık 450 bin liralık bir maliyetle güzel bir köprü yapmışlar" ifadesini kullandı.

KÖPRÜ BAŞKA BİR BÖLGEYE TAŞINACAK

Köprünün bulunduğu bölgede fizibilite çalışması yaptıklarını anlatan Akgül, "Köprüyü nasıl kaldırabiliriz ve ne amaçla kullanabiliriz diye çalışma yaptık. İlçede 3 köprümüz var bunların yüzlerine bakılmıyor ama teröristler için fotoğraf çekmelik köprü yapmışlar. Bizde bu milletin hakkı olan köprüyü merkeze taşıyarak 3 köprümüzün güçlendirilmesi ve çevre düzenlemesi şeklinde tüm parçalarını kullanacağız." diye konuştu.

Köprünün söküm çalışmalarının sona ermesinin ardından parçalar başka köprülerin yapım ve güçlendirme çalışmaları için ilgili noktalara sevk edilecek.

KAYNAK: Aydınlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.