Defne Samyeli'nin evine haciz geldi! Eşyalarına el konuldu

Defne Samyeli'nin evine haciz geldi! Eşyalarına el konuldu

2 yıldır kira borcunu ödemediği iddia edilen Defne Samyeli’nin evine haciz geldi. Samyeli’nin oturduğu evdeki bir kısım eşyaya haciz memuru tarafından el koyuldu.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kira ödememe iddiası mahkemeye taşınmıştı. 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddia edilen Defne Samyeli'nin kapısına haciz memurları dayandı.

İş insanı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla oyuncu ve sunucu Defne Samyeli’yi icraya vererek haciz işlemleri başlattı.

 

İş insanı Araz’ın avukatı Iyaz Çimen şu iddialarda bulundu:

 

“Defne Samyeli’nin evden tahliye edilmesi için ayrıca İcra Mahkemesi’ne tahliye davası açtık. Defne Samyeli, aylık 16 bin 720 lira olan kira bedelini 2019’un mart ayından beri ödememektedir. Haciz memurları aracılığıyla borçlunun oturduğu evine gidilerek adreste defter tutulmasını istiyoruz.”

Yusuf Araz’ın talebi üzerine avukatı Iyaz Çimen ve haciz memuru, önceki gün sabah erken saatlerinde Defne Samyeli’nin oturduğu Kemerburgaz’daki Pasifik Konakları’na gitti. Kapıyı açan Defne Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli ile kardeşi Sühan Samyeli ünlü sunucunun evde olmadığını söyledi ve tahliye davasına henüz karar çıkmadan gelinmesine tepki gösterdi.

Samyeli’nin bir kısım eşyasına haciz koyuldu. Haciz koyulan ev eşyaları, yediemin olarak erkek kardeşi Sühan Samyeli’ye bırakıldı.

 

"HABERLERE KONU OLMAK İSTİYOR"

 

Defne Samyeli’nin avukatı Şenay Kara Şık yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Tahliye davasının duruşması ayın 28’inde. Kesinleşmiş borç kararı çıkmadan, sırf habere konu olmak ve Samyeli’nin ailesini taciz etmek amacıyla ev sahibi Yusuf Araz’ın avukatı, yanında icra memurlarıyla Samyeli’nin evine gelmiş. Tamamen şov amaçlı ve asıl davayla ilgisi yok. Amaç bu şovla basına ‘haciz’ haberi yaptırabilmek ve aileyi taciz etmek. Yapılan kanun dışı. Hem Araz, hem de avukatı ve yanında bu olaya alet olan icra memurları için savcılığa suç duyurusunda bulunulacak."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.