Dehşet görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Bakan açıklama yaptı

Dehşet görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Bakan açıklama yaptı

Türkiye'yi dehşete düşüren görüntüler bir sosyal medya hesabından yayınlandı. Samsun'da kocası tarafından öldürülesiye dövülen kadının görüntüleri şok etti. Adalet Bakanı'ndan açıklama

Sosyal medyada paylaşılan bir video kan dondurdu.

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görüntülerde; bir kadın, sokak ortasında, 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde erkek şiddetine maruz kaldı. Kadın kocası tarafından öldürülesiye dövüldü ve bu dehşet dakikaları bir kamera tarafından kaydedildi.

Eşine, küçük kızının çığlıklarına rağmen defalarca tekme atan koca, kendisine sözlü olarak "Ne yapıyorsun sen" diyenlere de tepki gösterdi. Videoyu çeken kişinin eşine şiddet uygulayan şahsın tepkisi sonrasında "Kapıyı kilitle, anahtarı çek, müdahil olma" gibi söylemlerde bulunduğu duyuldu.

Samsun'da Canik Belediye binasının bahçesinde gerçekleştiği ifade edilen şiddette; kadının yerde hareketsiz şekilde yattığı ve başında duran erkeğin ise kadının kafasına tekmeler ve yumruklar savurduğu görülüyor! 

Annesi şiddet görürken olaya tanık olan küçük kızın çığlıkları ise yürekleri dağladı. 

Görüntülerde; çevredeki vatandaşların polisi aradığı, şiddet uygulayan erkeğe bağırdığı duyulurken, bir başka görüntüde ise şiddet uygulayan adamın yakalanarak darp edildiği görüldü.

Şiddet gören kadının hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.

 

siddet-ic.JPG

 

GÜL'DEN AÇIKLAMA: GÖZALTINA ALINDI

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Gül açıklamasında, failin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak" diye yazdı.

 

gul-012.JPG

 

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

 

savcilik.JPG

 

İşte o görüntüler:

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.