Demet Şener boşanır boşanmaz ne dedi?

Demet Şener boşanır boşanmaz ne dedi?

Demet Şener ile İbrahim Kutluay, İstanbul 14. Aile Mahkemesi’nde şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Şener, 45 dakika süren duruşma çıkışı “Çok şükür bitti” diyerek sevincini paylaştı.

Mahkeme, Demet Şener’in zina iddiasıyla açtığı davanın reddi ile tarafların şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verdi. Kutluay, karar kesinleştikten sonra Demet Şener’e 13 bin liralık tedbir nafakasını artık ödemeyecek.

demet.png

Davacı Demet Şener'in, 15 ay önce evlilik birliğinin temelinden sarsılması, zina ve haysiyetsiz yaşam iddiası ile İbrahim Kutluay’a 4 milyon lira maddi, 2 milyon lira manevi olmak üzere 6 milyon liralık boşanma davası açmıştı. Şener dava dilekçesinde, çocukları ve kendisi için de ayrıca aylık 60 bin lira nafaka ödenmesini talep etmişti. Bugüne kadar hiçbir duruşmaya katılmayan davalı İbrahim Kutluay, İstanbul 14. Aile Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına da katılmadı.

 

kutluay2.jpg

 

 

Beren Saat anne mi oluyor?

 

ZİNA İDDİASI

Demet Şener’i avukat Aslı Hatemi, İbrahim Kutluay’ı da avukat Erdal Kılbaşoğlu ile Salim Baki temsil etti. Avukat Kılbaşoğlu, zina iddiasının reddini, şiddetli geçimsizlik nedeniyle tarafların boşanmalarına karar verilmesini istedi. Taraf avukatlarının taleplerini dinleyen hakim, 45 dakika süren duruşma sonrası mahkeme hakimi, kararını açıkladı.

 

ibrahim-001.jpg

 

Songül'ün yeni aşkı 74 yaşındaki oyuncu mu?

 

YOKSULLUK NAFAKASI ALAMAYACAK

Mahkeme, Demet Şener’in zina iddiasıyla açtığı davanın reddine, tarafların şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verdi. Boşanma kararına göre, İbrahim Kutluay müşterek iki çocuk için karar kesinleşinceye kadar 7’şer bin liradan 14 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Kutluay'ın kararın kesinleşmesinin ardından okul masrafları ile birlikte çocuklarına ödeyeceği iştirak nafakası 8 bin 500’er liradan 17 bin liraya çıkacak.

demet-4.jpg

KUTLUAY TAZMİNAT ÖDEYECEK

Kutluay, boşandığı eski eşi Demet Şener’e de karar kesinleşinceye kadar aylık 13 bin lira tedbir nafakası ödeyecek. Ancak karar kesinleştiğinde Şener’e nafaka ödemeyecek. Dolayısıyla Şener de kesinleşme kararıyla birlikte artık nafaka alamayacak. İbrahim Kutluay ayrıca 6 milyon lira tazminat isteyen Demet Şener’e 750 bin lira maddi ve 600 bin lira manevi olmak üzere 1 milyon 350 bin lira tazminat ödeyecek.

demet.jpg

ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ

Duruşma çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Demet Şener, “Dosyada yayın yasağı olduğu için açıklama yapmak istemiyorum, çok şükür bitti” dedi.

demet-baslik.jpg

KUTLAMAK İÇİN FENİX’E GİTTİLER

Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi ile dava sonrası Nişantaşı’nda görüntülendi. Birlikte yemek yiyen Şener ve Hatemi, daha sonra kararı kutlamak için Fenix’e gitti.

demet7.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.