Demirtaş katil Apo destekçilerine selam gönderdi

Demirtaş katil Apo destekçilerine selam gönderdi

PKK terör örgütü suçundan cezaevinde bulunan ve katıldığı son duruşmada kendini savunan HDP'li Demirtaş katil Apo için açlık grevi tutanlara selam gönderdi. 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tutuklu yargılandığı davanın duruşması dün yapıldı.

4 Kasım 2016'dan beri PKK terör suçundan dolayı Edirne Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde bulunan Demirtaş'ın yargılandığı davanın duruşması Ankara Sincan Cezaevi Kampüsü'nde görüldü. Demirtaş duruşmaya, Edirne Cezaevinden SEGBİS yoluyla bağlandı.

KATİL APO İÇİN AÇLIK GREVİNDEKİLERE SELAM GÖNDERDİ

PKK suçundan savunma yapan Demiştaş katil Apo için açlık grevinde olanlara selam göndererek, "Açlık grevindeler. Onlara buradan selamlarımı gönderiyorum. Leyla Güven, Selma Irmak, Sebahat Tuncel, Tayip Temel, Dersim Dağ ve Murat Sarısaç milletvekillerimiz, kimi cezaevinde kimi cezaevi dışında Türkiye’nin barışı ve demokrasisinin güçlenmesi, sağduyunun diyaloğun hakim olabilmesi için duyarlılık eylemi yapıyorlar, bedenlerini ölüme yatırıyorlar."

DEMİRTAŞ MAHKEMEDE ŞOV YAPTI

HDP'li Demirtaş mahkemede adeta şov yaparak tahliyemi istemedim istemeyeceğim diyerek şunları kaydetti; "PKK’nin 21 nolu tabur üyesiymiş diye iddianamede geçiyor. Ne sunucu düzeltiyor ne orada bunu düzeltebilecek HDP’li bir yetkili bulunuyor. Gece gündüz bizimle ilgili bir algı yürütüyorlar: Biz bölücüyüz teröristiz, PKK’nin üst düzey yöneticiyiz, sürekli örgüt talimatları veriyoruz. Hele hakkımızdaki suçlamalar yenilir yutulur gibi değil. Sizlerin aldığı ara kararlar da buna zemin sunuyor. Ben sizden hiç tahliye talep etmedim etmeyeceğim de. Fakat tutukluluğa devam kararlarınızda bu fezlekelere atıf yapılıyor. Ciddi suç isnatları ve dosyadaki ciddi delil, CD görüntü çözüm tutanakları direkt buna atıf yapıyor."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.