Demirtaş ölümle tehdit etti

Demirtaş ölümle tehdit etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş’ın kendilerini ölümle tehdit ettiğini söyledi. İşte flaş açıklamaların ayrıntıları;

Bakan Süleyman Soylu, Halkların Demokratik Partisi’nin eski Eş Genel Başkanı Demirtaş’ın TRT’de yayınlanan propaganda konuşmasına sert tepki gösterdi ve dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın TRT'deki propaganda konuşmasında kendilerini ölümle tehdit ettiğini belirten Soylu, "TRT’deki propaganda konuşmasında bizim için 'bir oyluk canları var' diyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Hepimizi ölümle tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Soylu, Suruç'ta 4 kişinin öldüğü 9 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin de şunları söyledi:

"İbrahim Halil Yıldız (AKP Milletvekili) esnaf ziyareti yapıyor. 1 liralık çarşılar var. Orada seçim çalışması yapıyor.

Esnafa gidiyor. Ben görüntüleri izledim.

İbrahim Halil Yıldız tek cümle söylemiyor. Karşı taraftaki adam sürekli konuşuyor. Ve en sonunda eliyle siz buradan çıkın gidin yapıyor.

'Ben PKK’lıyım. Siz bu dükkana nasıl girersiniz. Artık sizin işiniz bitti' gibi şeyler söylüyor. Burada söyleyemeyeceğim galiz değerlendirmeleri yaptıktan sonra İbrahim Halil Yıldız, müşterilerin içinde bozulmamak için orada incik boncukla uğraşıyor. Sonra İbrahim Halil Yıldız arkasını dönüp giderken birisi arkadan vuruyor ve orada arbede başlıyor. Allahtan Yıldız kendisini dışarı atıyor ve arbede daha büyük bir hale geliyor.

Bir hazırlık olduğu çok belli. Silahlar sopalar hepsi var..."

ALMANLARIN SIZDIRDIĞI BİLGİLER YANLIŞ DEĞİL

FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün Almanya'da saklandığı haberlerine ilişkin de Soylu, "Bir müddet öncesine kadar Almanya'daydı, bir yere gidip gitmediği konusunda herhangi bir değerlendirmemiz yok ama bir müddet öncesine kadar Almanya'da olduğu biliniyor. Almanların sızdırdığı bilgiler yanlış değil" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum