Demirtaş'ın Türk ordusuna attığı çirkin iftiraya CHP'li Sezgin Tanrıkulu sahip çıktı!

Demirtaş'ın Türk ordusuna attığı çirkin iftiraya CHP'li Sezgin Tanrıkulu sahip çıktı!

PKK’nın siyasal temsilcisi Selahattin Demirtaş ve PKK davulculuğu ile bilinen CHP’li Sezgin Tanrıkulu PKK'ya karşı kimyasal silah kullanıldığını iddia ettiler.

Türk güvenlik kuvvetlerinin PKK’ya vurduğu darbelerden sonra örgütün bitme noktasına geldiği biliniyor. 

Operasyonların durdurulması için PKK yöneticilerinin açık çağrılarına CHP ve Demirtaş da destek vererek yeni bir iftira ile kamuoyunu yanıltmaya çalışıyorlar.

Adında Türk ibaresi bulunan Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fidancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonlarda kimyasal silah kullandığını iddia etti.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da "PKK'ya karşı kimyasal silah kullanıldığına dair görüntülerin olduğunu" iddia etti. Demirtaş bu çirkin iftirasına emperyalist güçlerden destek isteyerek, uluslararası heyeti bölgeye davet etti. 

 

İFTİRAYA SAHİP ÇIKTI

 

Şebnem Korur Fidancı ve Selahattin Demirtaş'ın bu çirkin iftirasına CHP içerisinde PKK savunuculuğu yapan Sezgin Tanrıkulu'da dahil oldu.

Yapılan kara propagandaya sahip çıkan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi sunacağını söyledi.

Tanrıkulu, "Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibarıyla iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım. Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç." ifadelerini kullandı.

 

sssss-005.JPG

 

Tanrıkulu yaptığı propagandayla yaklaşan seçimler nedeniyle çirkin bir iftira ile oy avcılığı yapmaya çalıştı.

Uluslararası kamuoyunu etkilemeye çalışan PKK'lı Demirtaş ve CHP’li Tanrıkulu'nun aynı iddiaları dile getirmesi tesadüf değil. 

 

ugu-002.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.