Demirtaş'tan flaş başvuru! FOX TV'ye cezaevinden katılacak

Demirtaş'tan flaş başvuru! FOX TV'ye cezaevinden katılacak

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, flaş bir başvuruda bulundu. İşte ayrıntılar;

HDP, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu. HDP, Demirtaş'ın Fox TV'de yayınlanan 'Liderler Fox’ta programına cezaevinden bağlanabilmesi için başvuru yaptı.

HDP'den yapılan açıklamada, "Parti Sözcümüz Ayhan Bilgen Selahattin Demirtaş'ın propaganda hakkını cezaevi koşullarında kullanabilmesi için Adalet Bakanlığına başvuruda bulunmuştur" diye belirtildi.

HDP ayrıca, Selahattin Demirtaş'ın Fox TV’de yayınlanan “Liderler Fox’ta” programına cezaevindeki ankesörlü telefondan katılabilmesinin sağlanmasını talep etti.

HDP'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Parti Sözcümüz Ayhan Bilgen, Cumhurbaşkanı Adayımız Selahattin Demirtaş'ın propaganda hakkını cezaevi koşullarında kullanabilmesi için Adalet Bakanlığına başvuruda bulunmuştur. Başvuruda Demirtaş ile televizyon programı yapmak isteyen, görüşmek isteyen basın mensuplarına da izin verilmesi talep edilmiştir. Ayrıca Demirtaş'ın Fox TV’de yayınlanan 'Liderler Fox’ta' programına cezaevindeki ankesörlü telefondan katılabilmesinin sağlanması da talepler arasında yer almıştır.

YSK Temsilcimiz Mehmet Tiryaki de, Demirtaş'ın 30 Mayıs Çarşamba günü Fox TV'de yayınlanacak Liderler Fox'ta programına cezaevindeki ankesörlü telefondan katılması ve haftalık 10 dakika olan telefon görüşmesi hakkını burada kullanabilmesi için girişimde bulunulmasını istemiştir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.